Stoffige hoekjes 

Iedereen heeft ze wel.. Een hoekje of ruimte in huis die niet helemaal is zoals je zou willen. Je komt er niet uit. De indeling, kleuren kiezen, meubels en accessoires, uiteenliggende smaken en waar laat ik mn spullen die ik liever niét steeds wil zien. Er is zoveel aanbod en daardoor weet je soms niet waar te beginnen. Ook is het meestal een hele investering om zo'n verandering in je interieur te maken en dan wil je natuurlijk wel de juiste keuzes maken!


 Voor elke budget, groot of klein, is heel veel mogelijk. Wil je graag dat ik je daarbij kom helpen? Leuk! Samen kijken we naar de mogelijkheden en gaan we opzoek naar de stijl die het beste bij jou of jullie past.


 Er is niets fijners dan na een drukke werkdag thuiskomen in een huis die als een warme deken om je heen voelt! Een plek om te ontspannen, het gezellig te hebben met vrienden en familie of waar je kids heerlijk kunnen spelen of slapen.
  Upcycling


 Door hergebruik van afgedankte items, dingen zelf te (laten) maken of door het gebruiken van tweedehands spullen kun je een heel mooi en persoonlijk interieur creëren! Een inbouwkast met 2 pallets op wielen word ineens een stoere slaapplek! En vergeet niet het kapstokje, gemaakt van een oude voetbaltafel poppetjes. Kosten?? Bijna niets! De voetbaltafel vond ik bij het grof vuil en de pallets waren ook afgedankt en met goede wielen eronder en een fijn matras een tof bed voor deze eigentijdse jongenskamer. 

 Een mooi en uniek interieur hoeft helemaal niet onbetaalbaar te zijn. Dat is wat ik je graag laat zien! Wil je meer weten over hoe je het kan toepassen in je eigen interieur? Ik help je graag! 


Via Instagram deel ik regelmatig een dosis interieur inspiratie. Leuk je daar te zien!